pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Uuendus: WordPress 3

Wordpress

Eile öösel tuli välja WordPress v3.0 ja täna installisin ma selle ka siia. Kõik paistis toimuvat valutult ning lisaboonusena paigaldasin ma uue versiooni kasutatavast kestast. Paraku läksid sellega koos kaotsi minu poolt tehtud parandused — eelkõige räägime siin maakeelsest kasutajaliidesest.

Uus WordPress paistab toimivat, uuenenud administreerimisliides on tore ning enamus muudatusi on selgelt paremuse suunas. Uuendus toimus nagu ikka valutult ning täiesti automaatselt. Ma mingil hetkel plaanin kõik oma erinevad WordPressi installatsioonid koguda ühe koodibaasi peale kokku (praegult jookseb igaüks eraldi WordPressis, aga nüüd kus WordPress ja WordPress MU (Multi-User) on kokku rullitud, pole selle järele enam vajadust).

Andke siis teada kui midagi ei toimi.

Post a comment