pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

6 Comments

 • Reply oHpuu |

  kena kant muidu. kui Salmistu rannast Talina poole tagasi sõita, siis jääb see koht ehk Valkla tee peale. ei tea, mida peaks sinna randa kellelgi praegusel ajal asja olema. aga kaardi järgi selles sektoris kuigi palju majapidamisi ei ole. kui eeldada, et telefon on seal kellegi inimese majas, siis ei võta yle poole päeva nende läbisõitmine (sh kahekordne Talina-ots).

 • Reply Pronto |

  See inimene proovib järjekindlalt helista numbril 53069806. Ma tean, et see number on mul telefoniraamatus ja ma olen sellele ka ise varem helistanud — ehk keegi oskab öelda, kellele see kuulub?

  Kõige naeruväärsem on asja juures aga see, et see number ise on suunatud minu peale ja telefon ise on väljas.

 • Reply w |

  mina sinu asemel pöörduksin ASAP pollarisse, nemad saavad üles leida, kohale minna ja jalgu trampida, kui tel sees on.

 • Reply tinz |

  Positsioneerimise täpsus on imho kaheldav. Ma enam ei mäleta, kes see täpselt oli, kes end Varbola mängu ajal positsioneerida lasi, igatahes vastus oli “Te asute kusagil Lõuna-Eestis”.

  Aga ehk on ajad edasi arenenud.

Post a comment