pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Tarkus on tarviline vara

Oracle

Esmaspäevast alates nühin ma taaskord koolitusepinki. Koolitus tähendab täiskasvanutele mõeldud lisaharidust, mitte Eesti hariduspoliitikast tingitud koolide puudumist. Tarkus on tõepoolest tarviline vara ja kui ma selle selle nühkimisega ühele poole saan, siis olen ma paberitega Oracle 9i DBA.

Üllataval kombel on see värk päris huvitav. Esimese päeva lõpuks tean ma suurepäraselt Oracle Serveri kõiki arhitektuurilist ülesehitust ja komponentide nimesi. Lisaks oskan kogu seda kupatust käima tõmmata ja välja lülitada. Teoreetiliselt tean ma ka seda kuidas Oraclet installida — see koosneb värga suurest kogusest “Next” nupu vajutamisest.

Koolituste tore osa on see, et saab palju süüa. Kõigepealt saab süüa Domino küsist, siis Mesikäpa komme ja kui kõik see kraam on otsas, siis natuke ka küpsisepuru. Lõunaks toodi meile leht, mille pealt sai valida omale sobilik tummisem ninaesine. Väga armas lihtsa inimese menüü — kui tõmmata maha need toidud, mis sisaldavad paha maitsega asju, eelkõige zuchinit ja broccolit jäi järgi ainult üks asi — loomaliha ploomidega. Mida ma ka omale tellisin. Ja borši ja pannkooke. Kummaski ei olnud tükikestki zuchinit ega broccolit.

7 Comments

Post a comment