pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Summer, ?le Summer

Nonii, k?in siis summeril ?. Pidin seal j?ama Puiestee videotega, aga kukkus v?a nii, et selle jaoks polnud vajadustki. Seal oli imepisike ekraan, mis oli mitte laval, vaid lava k?l ja a) kuna see oli m?ud nendele, kes lava ei n?ja b) kuna videobussis polnud DVD m?ijat, j?v? ?. Aga kontsert oli ? – parim saund, mida ma seniajani olen kuulnud. Aga jube vaikne. K?sujus suurep?selt kah, mingeid suuremaid kalasi ei tehtud ja rahvast oli parasjagu.

V?/a> r?is mulle, et ?lesummer tahetakse ringi nimetada lihtsalt Summeriks, kuna ?lesummer seostub inimeste jaoks liigselt alkoholiga. WTF?!?

One Comment

  • Reply ?o |

    Kui tohib, siis mina olen saundi osas eriarvamusel. Kuulasin kontserti laulukaare all, mitte just p?s keskel ja ei olnud ?e mitte hea saund. Samas j?misel p?al oli nobigsilence’i kontsert, mille saund oli oluliselt parem.

Post a comment