pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

SMF eesti keeles

Kui keegi veel kasutab (või plaanib kasutada) SMF foorumit, siis andku teada. Kuna ma sellele eestikeelset kasutajaliidest ei leidnud, siis otsustasin ise tõlkima hakata, aga kui kellelgi see juba olemas on, siis hoiaks see kõvasti aega kokku. Või teises küljest võttes kui keegi tahab minu käest seda keelepaketti saada, siis andku ikka teada. Ma pean selle igal juhul ära tõlkima, sest mitte kõik Sõpruse Puiestee foorumi kasutajad ei habla inglise keelt nii soravalt kui nad sooviks.

4 Comments

  • Reply Pronto |

    See on üks paremaid mida ma näinud olen .. loomulikult on tal hulk pisikesi vigu (näiteks see tavaline tõlkevärk, et foorumis on kasutuse ainult üks termin reply, aga eesti keele jaoks oleks vaja kahte: vastama ja vastus). Üldjoontes on see ikka üllatavalt bugfree ja funktsionaalsus on kõva — kalendrid, uudised, ilgelt head administreerimisvõimalused. phpBB pealt tulles on tunne nagu oleks istunud Žigullist Bentleysse.

    Kogu kupatus nõuab muidugi natuke harjumist. Ahjaa .. phpBB konverter töötas päris hästi (mitte see, mis SMF 1.0.6-e konverdib, see on mokas). Ja lisaks SMF on üks lihtsamini integreeritavaid foorumeid, niipalju kui ma olen lugenud). Muide SMF on tegelikult YaBB meeste poolt tehtud ja minu teada arendab seda mingi firmat, mis maksab kolmele arendajale täiskohaga palka. See näitab kah juba midagi.

Post a comment