pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

2 Comments

  • Reply tank |

    stv seebiks raisk! ma olen nüüd u. 2 aastat nende klient olnud ja emotsioon on selline, et tahaks midagi põlema panna. enamik kanaleid on vene keeles (sellised, mida muidu hea meelega vaataks). ainuke ingliskeelne discovery (science) kaotati, selle asemel näidatakse mingit Юмор ТБ nimelist mõttetust. ja viimane pirn oli üleeile – bbc worldi asemel on nüüd mingi venekeelne kanal, mille eksistentsi mõttest ma pole isegi aru saanud. ma ei saa isegi selle kanali nimest aru. igatahes, augusti arve jääb ka viimaseks, mida ma neile maksan. edaspidi vaatan kolme eesti kanalit pluss alo tv-d ja olen rohkem rahul.

  • Reply Anonymous |

    aga koli starmani kliendiks, pilt pole parem, emotsioonid ei parane, aga saad vähemalt aru, et viga pole mitte stv-s vaid tiba sügavamal. elu eestis ongi selline. kaevata pole kellelegi.

Post a comment