pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Saku Originaal on pask

Lühikokkuvõte alkorindelt: Saku Originaal on täieslikuks pasaks muutunud. Mul on teinekord pärast pummeldamist kõht valutama hakanud ja nüüd ma olen pärast suuremat katsetamist leidnud korrelatsiooni. Eile tegime katset minu teooria vettpidavusest ja selgus, et minul, kes ma EI JOONUD originaali polnud midagi viga, aga teine vana kes jõi, käis kokku kolm korda ropsimas, sest kõhus hakkas keerama. Selline lugu siis.

2 Comments

  • Reply Henrik |

    Kui tarbisite võrdseid koguseid, siis kas arvestasid ka “parmu koefitsenti”? Et kui sa oleks reaalselt (mitte koguselt) sama palju joonud, kas äkki ei oleks sa ka ise veidi krooksunud? 😛

  • Reply Pronto |

    Need päevad kus ma hullupööra lakkusin, aga originaali ei puutunud, oli hommikul kõht korras. Kui kasvõi ühe liitrise originaali naha vahele keerasin, oli jama majas.

Post a comment