pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Oracle DBA II, viies päev

Oracle

Niisiis, armsad lugejad, viies ja viimane päev ning sellega ka kogu kahekursuseline tsükkel on läbi saanud. Nüüd ei ole muud kui natuke praktikat ja seejärel tuleb minna sertifikaati tegema.

Tänase päeva läbivaks teemaks oli workshopid. Üllatavalt hästi kukkus see välja — vaadates eelnevaid päevi jäi mulle mulje, et ma olen teistest hullult palju maas. Praktikas selgus, et ma olin tavaliselt kas esimene või üks esimestest, kes oma probleemid suutis ära lahendada. Ma olen natuke pahane kah selle peale — tuleb välja, et justkui polnudki põhjust mitu päeva enda saamatuse üle tige olla. Kuid vahet pole. Mul on see asi käpas.

Hasartmängusöökla suutis enam vähem adekvaatse kõhutäie organiseerida. Eelroaks oli Suitsukalasalat, peakäigu moodustas Eskalopp (Seentega! Mõtelge!) ja kõige lõpus lendas lõugade vahele Jäätis, keedisega.

Kui koolitus läbi sai, siis anti mulle kauba peale ka raamat Oracle 9i DBA Handbook ja Oracle University kruus. Lahe!

2 Comments

  • Reply finsoft |

    sain hunniku raamatuid kätte ja võiks öelda, et backupindust-hooldamist saan ma ehk kohapeal rohkemgi

    muidu – eks nüüd siis vaatame kumb enne serdi kätte saab?

    P.S. Kõik pronto-t valima 😛

  • Reply Pronto |

    Ega ma väga ei kiirusta — mul ei ole seda va praktilist külge niipalju võimalik saada. Aga eks vaatame, kuidas välja kukub.

Post a comment