pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Oracle DBA I, teine päev

Oracle

Vägev värk. Ma oman nüüd üsna head ülevaadet Data Dictionaryst, Control Failist ja Redo Logidest. Huvitav on see, et kuigi mulle endale pole administreerimine kunagi eriti meeldinud, hakkasin ma kogu selles kupatuses mingit loogikat nägema ning pean nentima, et see asi istub mulle. Asi läks lõpuks koguni niikaugele, et ma suutsin enamuse käsuridasi peast pikalt mõtlemata siise klõbistada — fakt, mis avaldas muljet isegi õpetajale. Tõenäoliselt on minul ja selle süsteemi loojal üsna sarnane mõtlemine, mistõttu ma sain ta jutust tihtipeale poolelt sõnalt aru.

Homse päeva kavas on Tablespaced ja kõik sellega kaasnev. Tõenäoliselt on ka tegu kogu kursuse kõige raskema osaga.

Lõunaks oli delikatess-salat, pasta kanaga ja keefiritarretis. Sõime seda nagu eilegi Ballys kasiino (teate küll, see millel enne oli see rõve varikatus) all asuvas venelaste restoranis.

Post a comment