pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Oi kui tore!

Esimene SMS saabus täna EMT-lt informatsiooniga, et sünnipäeva puhul on kõik mu kõned tasuta. No mida nööki — kas kasutumat kingitust ei saanud teha? Mõnes mõttes on see võrreldav sellega, et Brem kingib kõikidele kodututele sünnipäevaks väikese värskes õhus viibimise. Täna on ju see päev kus kõik helistavad MULLE, mitte vastupidi.

Okei, mis ma ikka siin ilgun — üritan parem nende piiritut lahkust kuidagigi ära kasutada. Palju õnne mulle, tasuta (ja et kellelegi ei tehtaks liiga)!

4 Comments

 • Reply vihalemb |

  aga sa saada endale ise sõnumeid ja helista teisele telefonile, millele ise vastad jne. nagu muhv, nõudmiseni. hakka aga emti võrku pasa ja risuga üle külvama, et raiped teaksid sellised “kingitusi” enam mitte teha. vat. jaah, noh, , edu siis, või miskit.

 • Reply viva |

  Palju õnne, kallis!!!

  PS. ja nende kodulehel käivad ommikust saadik mingid ooldustööd, mistap mina, kes ma lepingut kardan nigu vanapagan välku, ei saa endale kõneaega laadida. Sellepärast ma sulle ei helistagi….

 • Reply Pronto |

  Nad hooldavad seal raudselt miljonite inimeste samaaegselt mullehelistamise soovist tingutud teenindusvõrgu ülekoormust.

 • Reply Anonymous |

  Seda va soodustust saad ise valida.. Natuke v2hem m6ttetuid variante oli ka valida.

Post a comment