pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Mina. Olen. Mees.

En tahdo kultaa, kunniaa
kuula vain ja ainoastaan – AJAKAA!

Viimasel ajal on kõikvõimalikud ja -võimatud kohad minu tagasihoidliku käekäigu vastu huvi hakanud tundma. Näiteks selline koht nagu portaal nimega “Ole Mees“, kes pinnis mult ühe PR jutu raames kuidas koristusteenus ja asjad välja näevad. Etteruttavalt hoiatan kohe ära, et õnneks see säga, kes pildi peal erakordselt naeruväärselt tolmuimejat mööda õue lontipidi ringi lohistab ei ole mina ja kahjuks see piiga, kes seal harjavarre najal meelalt naeratab ei ole minu koristaja. Need pildid on puhtalt illustratiivsed, kuigi mul poleks midagi selle vastu kui ülemine ei oleks. Selline lugu siis.

Ahjaa, kes pole veel Maatriksi teist numbrit ostnud, see võiks seda ikkagi teha. Minult on seal seekord kaks lugu: Veikoga kahasse Playstation 3 kohta ja ülevaade uuest PS3 mängust nimega “Resistance: Fall of Man”.

Post a comment