pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Long time, no see

Selline lugu, et ma ise olin kah ?tunud, kui ma avastasin, et ma olen ulmekogukonnast juba kaks ja pool aastat eemal olnud. Eile asusin seda viga kohe agaralt parandama, ma olin just m? n?lad tagasi Lauriga kohtunud Levist V?as ja ta tuletas mulle nii m?gi meelde. Nimelt oli eile Texas Honky Tonk (idiootne nimi) baari keldris igakuine kokkusaamine. Vabandan, et ei saanud eile veel ravikuuri viimaste p?ade t? teiega t?s m?s ? libistada. J?mine n?l parandame selle asja. Ja t? tegin isegi Baasi uue kande.

Ahjaa … see k?oli eile ja t? on hoopis teine p?. Nimelt Henrik peab endises Pol?i tehases oma s?p?a ja mina olen selle tarbeks laenanud v?a oma v?ndi. Ja veel natuke ja saadan need anti-peo-ootikumid kukele. Ning hakkan jooma. Oligi juba aeg.

Post a comment