pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Küsimus: Mac OS X ja F4V formaat

Apple Logo

Apple Logo

Paar päeva tagasi kirjutasin ma WordPressile plugina, mille eesmärk oli võimaldada serverisse laetud videote näitamist Flashi mängja vahendusel, ilma, et peaks jääma lootma kolmandate osapoolte heasoovlikusele. Flashi poole pealt kasutasin ma sellist vidinat nagu Flowplayer, mis seniajani on täietnud kõik minu lootused sellele. Ometigi on mul ajapikku tekkinud paar küsimust.

Kas keegi oskab mulle soovitada tarkvara, mis töötaks Mac OS X (Intel) all ja mis konverteeriks asju F4V formaati? Ma kasutan hetkel programmi nimega HandBrake, kuid see konverteerib mu kraami M4V kujule, mis on halb, kuna tundub, et see vormindus eeldab enne mängima hakkamise algust kogu kraami kohale tõmbamist. Mulle meeldiks, et juba laadimise ajal mängima asutaks.

Kas Flowplay on üldse parim valik?

Post a comment