pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Koduabiline on leitud

Vahepeal rääkisin, et mul on oma passijat vaja kuna põhitegevuse kõrvalt lihtsalt ei ole hetkel lihtsalt mahti oma elamist korras hoida. Nüüd ma siis leidsin selle: firma nimega Tallinna Koristusteenuse OÜ (TKT). Nendega saab seal erinevaid hindu kokku leppida — mina jäin pidama 150 krooni juurde tunnis. Esimene kord läks tõsine 4.5 tundi, aga asi oli igat senti väärt. Nüüd kus küsimus on rohkem korteri korras hoidmises ja viimase lihvi andmises kulub nädalas ainult üks tund. Minu arvates igati väärtuslik diil — pealegi vähemalt minu juures teeb see proua, kes mul seal käib väga korraliku tööd. Ta küll ei julge igal pool ringi sobrada, aga need kohad, kus ta midagi koristamisväärilist leiab käib ta üle ja kuna ma iga kord tema jaoks uue tsooni vabaks teen, siis muutub ka tema poolt hallatava territooriumi ulatus laiemaks.

Post a comment