pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Kes kusi blog.tr.ee kopsikusse?

Alleaa, alleaa! Täna siis sopsas mu postkasti kiri blog.tr.ee majandajatelt, kus härrad kiitsid oma uut versiooni. Tõepoolest, kohale lennates undus asi olevat sootuks teistsugune ja esimese hooga tundus lausa paremgi. Seejärel asusin ma aga otsima vana head funktsionaalsust lemmikute listi näol ja avastasin, et see on kadunud. Õigupoolest on kadunud igasugune sisselogimine, mis kogu asja pea peale keerab. Vanasti oli see värk, et blogid olid haldajapõhised, aga uuenduslik värk kasutab ainult lehekülje nimesi. Lemmikute kadumise üle olen ma aga eriti kuri, sest ma kasutasin seda saiti oma bookmarkerina. What gives!?

3 Comments

 • Reply Michelinimehike |

  Aga kes keelab kasutada vana lahendust blog.tr.ee/v2.
  Mina vaatan uue versiooni valmimist kui uue UI tulekut.

 • Reply Aarne |

  Oma blogis lubas blog.tr.ee, et lemmikute osa tuleb. Kui valmis saab.

  Endale oli samuti just selle usa kaoutus uuel saidil kõige suurem löök.

  Peab ikka kindlalst RSS kursil püsima ja siis mingi saidi ümberkorraldused ei koti. Sage plugin on see, mida mina Firefoxiga kasutan. Ise olen rahul.

 • Reply Andris |

  Lemmikute list ja sisselogimise osa on hetkel tõesti puudu, kuid see tuleb varsti tagasi. Niikaua jah on võimalik kasutada vana versiooni juba mainitud blog.tr.ee/v2 aadressil.

Post a comment