pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Kas Eestist leiab 3D programmeerijaid?

Üks mu kõrvalprojektidest hakkab jõudma faasi, kus tõsiselt kerkib üles küsimus: kas Eestist leiab inimesi kes suudaks 3D progemisega tegeleda. Ma tehnilistesse detailidesse praegult ei lasku, kuid põhimõtteliselt olen ma huvitatud inimestest kes sellistest asjadest midagi teavad. Kui kellelgi on asja vastu huvi ning tahaks pikas perspektiivis sellega rohkem tegeleda võtku minuga ühendust.

Nagu te näete ei küsi ma midagi programmeerimiskeelte, tehnoloogiate ega muu sellise kohta. Ja ei kavatsegi küsida. Põhimõtteliselt olen ma praegult pigem faasis, et kas on, kui palju on ja kas sobiva koolitusega õnnestuks neid juurde tekitada (olemasolevate taset tõsta) ning millise aja jooksul on see kõik võimalik.

Minu mailiaadress on endiselt tanel.raja@gmail.com

2 Comments

Post a comment