pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Juulikuus nii mõnigi asi on uus

Selline värk on, et vahetasin oma blogitarkvara välja. Oli BBlog, nüüd on Serendipity. Mis vahe on? Põhimõtteliselt on Serendipitys olemas enam-vähem kõik, mida ma olen ühelt blogilt soovinud: lubab rohkem kui ühte kasutajat, piltide (meedia) lisamise ja haldamise võimalus, jne. Kellasi ja vilesi jagub ja pean tunnistama, et kvaliteedi paremust on näha iga nurga alt.

2 Comments

  • Reply Pronto |

    Oh, see on veel palju lahedamgi, kui sa arvata oskad. Siin on igasugu funktsionaalsust, millele ma pole veel päris täpselt pihta saanud ja kui ma põhifunktsionaalsuse olen endale selgeks teinud, siis pluginad on veel asi omaette. Ma esimese plugina pistsin juba külge: see bookmarkide oma.

Post a comment