pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

I can has cheezeburger, plz?

Interneti üks huvitav eripära on see, et alalõpmata genereeruvad mingid spontaalsed fenomenid — a la “All Your Base Are Belong To Us” (kes tahab vaadaku videot sellest siit). Üks viimase aja omadest on nn Lolcat asi.

Lolcatist räägin ma peamiselt sellepärast, et kuna ma olen värske kassiomanik, siis peetakse ilmtingimata vajalikuks mind iga paari päeva tagant asjaga kurssi viia. Uskuge mind, ma olen asjaga ikka juba sitaks kursis. Kui keegi tahab vaadata millega tegu, siis kaks tuntuimat saiti vastaval teemal on icanhascheezburger.com ja lolcats.com.

Huvitava kõrvalmärkusena võiks tähelepanu pöörata sellele, et lolcats on produtseerinud ka täiesti eraldiseisva programmeerimiskeele, Lolcode:

HAI
CAN HAS STDIO?
VISIBLE “HAI WORLD!”
KTHXBYE

4 Comments

Post a comment