pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Elisa + XBox 360 = WTF?

Kuulge, mul on mure: kodu ühendab mul ülejäänud maailmaga Elisa 15 mbps internet. Kodus on tore seade nimega XBox 360. Aga neid kokku paaritada ma ei saa .. Live testi ajal tuleb selline teade: “MTU: Failed” ja sinnapaika asi jääbki.

Ma vaatasin üle, et sekskast tahab vähemalt 1364 MTU-ks saada ja enamustel tänapäeva ruuteritel on see number juba suurem — 1500 või midagi. Mis värk on? Kas see on kuidagi Elisaga seotud või saab seda mingit pidi kusagilt timmida? Wii läheb võrku kenasti, notebook, sülearvuti, telefon ja PDA samuti. Mis värk on? Kas ma peaks äkki kogu selle kupatuse kukemuhvi saatma kui lost cause ning näiteks Elioniga liituma?

Ruuteriks on ilma WiFi-ta SpeedTouch 716 v5 (vist olid need numbrid, ma praegult peast kirjutasin) ja igast nõu oleks teretulnud.

3 Comments

Post a comment