pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

3 Comments

 • Reply Ulmeguru |

  Kurblooline, et ka minul on «The Final Remixes» kadunud… kui kunagi korterisse sisse murti, siis «läks» koos mitme teise plaadiga…

  Rohelistele jõuludele siiski ei lähe, sest:
  a) nägin juba maikuus bändi Leipzigis
  b) ei viitsi taluda enamust sellest, mis bändile eelneb
  c) bänd ei meeldi mulle enam nõndapalju, kui muiste

 • Reply Priit |

  Guess what? Mina tean kus see plaat on. Minu arvuti CD-mängijas. Kas tahad tagasi? Ma mõtlesin, et kuulaks veel natuke. Kurb on see, et plaadil on mingi kraats peal (mitte minu tehtud) nii, et mõningates playerites viskab…

 • Reply targutaja.info |

  NodiPilt: Priit KallasNii, reede käes nüüd tuleb minna viina jooma. Pronto mõtles, et kuna elu on raske ja raha vähe siis peaks sülitama peente inimeste kombele kõrtsis viina juua ja hoopis üks korralik…

Post a comment