pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

blog.tr.ee sildid – kasutage neid

Enamus meist peaks olema juba kursis sellise saidiga nagu blog.tr.ee nimelise saidiga ja need kes ei ole, need tegelikult võiks olla.

Seoses uue versiooni ülesminekuga on sinna vahepeal tekkinud sildid. Iga inimene saab panna igale blogile ühe sildi, mis aitab seda iseloomustada. Mõnes mõttes on see piirav, kuid teisest küljest distsiplineeriv. Näiteks sain ma panna enda blogile külge sildiks ‘Isiklik’, kuid ei saanud panna külge näiteks ‘Raamatuid’, kuna minu limiit sai läbi.

Need sildid muudavad asja üpris ülevaatlikuks ja seetõttu ma palun, et kui keegi tunneb, et mu blogil võiks veel mingeid silte olla, siis regage ennast sinna ära ja pange see mulle külge. Sildistage mind! Ja sildistage ka teisi.

6 Comments

  • Reply EppPetrone |

    Vabandage väga… Rumal küsimus… Mis neist siltidest paremaks muutub? Kas ma saan blogtr üldises keskonnas kusagile sisestada sõna “raamatud”, kui nt on isu leida mõni hea raamatusoovitus, ja välja tulevad kõik teistelt või omanikult raamatu sildi saanud blogid. Minu arust ei ole sellist otsingut! Või mis?

  • Reply Pronto |

    Kasu on palju. Näiteks valid sa sildid ja selle alt sildi ‘ulme’ ning sa võid üsna kindel olla, et nendest blogidest, mis seal hetkel on võid leida midagi ulme kohta.

    Põhimõtteliselt aitab see blogid teemadesse jagada ja selle järgi otsustada, mida sa vaadata tahad ja mida mitte.

    Mis puutub sellesse samasse ulmesse, siis on ka minu blogil ulmesilt küljes ja mul on spetsiaalne alamkategooria nimega ‘raamatud’. Kui selle peale klõpsad saad portsu arvustusi läbiloetud ulmeraamatute kohta. Ehk siis teisisõnu — jah, sa saad soovitusi, mida lugeda.

Post a comment