pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Anti-peo-ootikumid

Esimene p? on selja taga kuuri ja polegi nii ?e. ?leks isegi, et ma ei osanud oodata nii head tulemust. Raksaki l?id k?haavandid k?a ja uusi pole enam juurde tekkinud. K? n? praegu v?a nagu hr Freddy Kr?il, aga see peaks pulmadeks (v?? varem reedeks) uuesti inimlik v?a n?ma. P?ise Anti-peo-ootikumi t?on Augmentin … v? ?a, et ma olen n?augmenteeritud.

Muide, mul sai jalg korda. Eelmine aasta juunis ma toetasin oma jalga valesti ning k? kr? Selle t? tekkis jala k? peale mingi k?punn, mis k?ei valutanud, aga liikus ja kui n?eks selle jalaga samm sattus selle punni liikumise ajal toimuma, siis oli paha ja valus. Ma siin kaks n?lat tagasi magasin oma jala erikuradipaiste ja praeguseks, kus paistetus on lesta t?nud, avastasin ma ootamatult, et ka aastatagune vigastus on korda l?ud. Jalg on kahen?lasest paistetusest veel pisut kange, aga MA SAAN UUESTI JOOSTA.

One Comment

Post a comment