Selleks puhuks, kui kellelgi tuleb kunagi h?ga teha turbonuudleid, on minu poolt v?e ?us. Nimelt nende nuudlitega annab k?mitte palju, aga siiski natuke m? panna:
K?pealt ei tasu osta neid kahekrooniseid nuudleid. Need imevad. T?elt ka, m?atavalt rohkem kui need veidi kallimad! Teiseks, ? uuri kasutamist?ust. See on m?ud su eksiteele viimiseks. Kui paki peal on r?itud midagi kaasapandud lusikast, siis on see lihtsalt selleks, et su m?d oleksid mujal. Mingit lusikat pole mina veel kunagi leidnud.
Nuudlite enda puhul on selline lugu, et kuigi neid soovitatakse ka muude roogade jaoks tuleb neist enam v?m vastuv?v toit supi n?. Ma pean silmas, et kui sa kavatsed nendest midagi muud teha, siis l?b neid vaja juba mitu pakki. Kui sa juba turbonuudliteni oled laskunud, siis oled sa ilmselt majanduslikus kitsikuses ja mitme paki kasutamine selleks, et saada sama k?? on laristamine.
K?pealt pane pott veega pliidile. Ma personaalselt kasutasin selleks suurt plekk-kruusi ja see sobis ideaalselt. Pareminivarustatud k?des on teinekord mikrolaineahi. Sisuliselt saab ka seda kasutada vee soojendamiseks, aga mul pole ?ki pareminivarustatud k?s ?stunud surrogaattoiduainetega m?ata. Enne kui vesi kuumaks l?b pista sinna sisse need maitseained-?-muu pl? mis pakki kaasa on pandud. Nuudleid endid ? veel kotist v?a v? lihtsalt ?tse need muud kotikesed seal v?a ja t?nda need keeduanumasse (kus praeguseks hetkeks juba vesi sees on). Muide nende turbonuudlitega on selline lugu, et soola neis on ikka v? v?. Selles eest on seal tavaliselt j?e teravust, ses pilukil silmadega on ilmselt raske soola ja pipra vahel vahet teha ja seet? pannakse tehases sinna topeltlaks teravat kraami. Kui esimene kord selgub, et laks on liiga kange, siis teine kord tasub pruuni v?i pulbreid pisut v?m panna. Samas see v? maitsele midagi halba teha ei saa, seega mina personaalselt soovitan k?? kallata. Muide, kanguse koefitsent on pakist pakki erinev ja m? on seevastu ikka p?s lahjad.
Nuudlid peaksid seniajani olema pakendis. Nad on seal pressitud tahvli kujul ja kui nad vette panna, siis tulevad sealt v?a sellised pikad niitnuudlid, mida on lusikaga taldrikus peaaegu v?tu k?e saada. Nende kahvliga s?ne on sammuti komplitseeritud, eriti kui arvestada sellega, et me plaanime suppi teha. V?n?see kott ja hakka seda mudima, kuni seal sees olev nuudlitahvel on muutunud v?esteks jupikesteks. Kui vesi keema hakkab, siis kalla see stuv potti ja oota. Oota niikaua, kuni nuudlid pehmeks l?vad. P?st v?selle nahka panna ja oh imet, n?asurm ongi j?e m?aja v? edasi l?nud.
Post a comment