Ehk siis n?lavahetus koosnes kahest olulisest komponendist. T? puhkus v?as?koosoleku n? ja silmude tegemine.
Silmudega on selline piinlik lugu, et enamasti ei osata neid teha. Tulemuseks on sellistel puhkudel r?e mudamaitse, mida isegi t?e kogus ketšupit ei suudaks l?atada. Seega seletame ?, kuidas v? k?.
- P? silmud kinni. Neid p?kse erinevate vahenditega — k?a, torudega (mille sees on roiskuv liha, n?eks maanteevahvel) ja vanade botikutega.
- Topid nad elusast peast suurde anumasse.
- Kallad neile peale soola ja klopid nad vahule. Sool tapab silmud ja samas seob nende lima, mis mudamaitse annab. Tulemuseks on selline vahukoorelaadne asi, mis kalade ?r tekib. Kui vaht roosakaks l?b, t?ndab see seda, et silmud ei erita enam lima vaid verd. Siis on aeg l?ada.
- Pesed silmud puhtaks.
- R?d
- S?(soovitavalt saiaga) v?arineerid.
Tulemus on v? hea!
appi kui r6ve..