pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Omad vitsad peksavad

Kukupai oma lehel natuke tsiteeris ühte minu sõnavõttu maamaksu teemal ja lisas sinna juurde, et jama puha, tema ei usu, et Nõmmel keegi Keskerakonna poolt hääletas, sest tema oma tutvusringkonnas küll ei tea kedagi, kes oleks seda teinud.

Ma lisaksin omalt poolt paar õpetussõna: iga diskussioon on juba ette kaotanud tõsiseltvõetavuse kui käiku läheb fraas: “ma küll ei tea oma tutvusringkonnas kedagi, kes …”. Mõtelge natuke oma peaga … ütleme, et te kuulute Ühendriikides Klu Klux Klani ridadesse ja räägitakse Obama poolt hääletamisest. Väga suure tõenäosusega ei oleks teil tutvusringkonnas neegreid ja samuti inimesi, kes neegritest midagi hästi arvaks, seega väide et “ma küll ei tea kedagi, kes oleks selle NEEGRI poolt hääletanud! Võltsimine! Ei ole võimalik!” on teie suust sellisel juhul täiesti tühi sõnamulin.

Rääkides aga asjast ja toetudes VVK andmetele saame teada, et Keskerakonna poolt hääletas Nõmmel üle kolmandiku inimestest ning kokku sai see erakond sealsest kuuest mandaadist ei vähem ega rohkem kui kolm, ehk siis põhimõtteliselt esindab hetkel Nõmmet linnavolikogus 50% ulatuses Keskerakond. Seega väidan ma veelkord, et oma vitsad peksavad oi-kui-valusasti.

Post a comment