pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Külastad Õllesummerit – toetad Keskerakonda

Keskerakonna variserlikust ning silmakirjalikust ei iseloomusta ükski asi rohkem kui Õllesummer. Ühelt maalt üritatakse keelata alkoholimüüki, väites, et alkoholism on hävitamas Eesti rahvast. Teisest küljest jälle korraldatakse aasta suurimat joomingut, mida eriti nahhaalselt üritatakse kultuuriüritusena rahvale pähe määrida.

Tuletagem ka meelde, et pärast aprillirahutusi tõttas Savisaar kohemaid kaitsma poodidest viina riisuvaid tegelasi. Huvitav, kas nõnda positiivne meelestatus rüüstajate suhtes oleks säilinud ka siis kui needsamad kaagid oleks ennast jõuga selle ürituse õllekraanide juurde murdnud? Ahjaa … hunt hunti ju ei murra — ühed rüüstajad on nad kõik, kes pisemal, kes suuremal tasemel ja küllap šaakalid vajaduse korral seljad kokku panevad. Iseasi, kas õige eestlane neid toetama peaks. Sest mis te arvate kelle raha ürituse peakorraldaja Marje Hansar (ja tema abikaasa Riho Rõõmus) parteikassasse toetusena puistavad?

Sestap teen ettepaneku kõikidele, kellele kogu see pidu katku ajal vastukarva käib enda lehtedele üles panna järgneva silmi avava bänneri:

One Comment

  • Reply jenny / sakuska |

    tahtsid viite kilo juurde? kohe saadan!!! boonusena veel tasuta pool kilo juurde ja kõik see mugavas ja käepärases pakendis. kokku 5.5 kilo täiesti niisama…

Post a comment