pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Tinky-Winky?

Nagu näha on Poola lastekaitsjad asunud teletupsuvastasesse sõtta, süüdistades Tinky-Winkyt selles, et ta on pede. Kõike seda on ka varem tehtud ning kuuldavast on lilla tegelase kaitseks isegi Euroopa Liit ambražuurile karanud. Selleks, et nüüd ja edaspidi vältida igasuguseid argumenteeritud ja argumenteerimata vaidlusi antud teemal tsiteerime klassikut (Juha Vuorinen), kelle raamatu “Joomahullu päevaraamat” peategelane Juha Berg võttis asja kokku nii:

Pühapäev, 12.2.

Suutsin õnneks selle Haarajoe munakulli välja visata ja sain keskenduda tegelikult tähtsatele asjadele.

Ilgelt ajas närvi, kui lugesin, et mu püha saate, “Teletupsude” Tinky-Winkyt peetakse pedeks. Mingi kuradi mölakas pervert väitis, et Tinky-Winky peas olev kolmnurk sümboliseerib vähemusi ja värv on tal ka pede oma. Otsustasin sellele sitapeale kohe kirja kirjutada.

Hea Sitapea,

Asi on nüüd nii, et Tinky-Winky peas olev kolmnurk ei ole mingi kuradi homosümbol, vaid antenn, millega Tinky-Winky saab vastu võtta väga kõrgeid sõnumeid ravimitehaste saateantennidest. Kas sa kuradi teletupsuvihkaja taipad, et kogu universumis ei ole kedagi, kellel oleks nii palju infot kolmnurksetest ravimitest kui Tinky-Winkyl. Kui sa veel kordki arvustad Tinky-Winkyt, Po-d, Laa-Laad või Dipsyt, siis ma tulen ja torkan sulle perse mu enda tehtud, kuid rohmaka ja suure teletupsu.

Tupsu-taa-taa.

Vaata minuga ette.

Tervitades
Suure tulitipsu omanik Pisi-Juha

Läksin kohe oma arstikapi juurde ja otsustasin otsida Tinky-Winky auks mõne kolmnurkse ravimi. Leidsin ainult 50mg Diapami, aga pole asja, mida ma Tinky-Winky auks ei teeks.

Magasin kogu hommikupooliku, päeva, pärastlõuna, õhtu ja öö. Nägin toredaid unenägusi Tinky-Winkyst. Diapam on hea teletupsurohi!

One Comment

Post a comment