pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Esimene sõidutund

Remember the Tortoise and the Hare,
Do not be in a hurry to do more than your share.
The thing I am trying to say please heed,
It is easier to go slowly than at full speed.

Täna oli siis A kategooria lubade esimene sõidutund. Minuga on see lugu, et ma pole kunagi suure rattaga sõitnud, seega oli tegu suhteliselt uudse kogemusega. Etteruttavalt võin öelda, et mingeid eksesse polnud: ei kukkumist ega instruktori roadkilli staatusesse eleveerimist.

Paljuski on kogu värk nagu autolgi, kuid on ka erinevusi. Näiteks käiguvahetamine on teistmoodi, teise jala või käega ei saa midagi kompenseerida, riistapulk on tundlikum (märkimisväärselt) ning lisaks niigi komplitseeritud käte-jalgade tööle peab pidevalt jälgima kogu kupatuse tasakaalu ja muud sellist. Tänase päeva teemadeks olid agregaadi hargil maha ja hargile tagasi upitamine, tähtsamate nuppstükkide funktsioon, elementaarne liikumine ning slaalom. Isegi vend tuli tsirkuse lootuses kohale, aga kahjuks pidin talle pettumuse valmistama. Teet, võib-olla järgmine kord.

One Comment

  • Reply Vali Dool |

    No kui sa oleks hargile-ja-hargilt-maha käigus suutnud instruktori roadkilli orgunnida, siis… no ma ei teagi mis siis. Väga üllatunud ei oleks, aga au peaks ikka andma.

Post a comment