pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Kuidas telefoni MITTE varastada

Jutu juurikaks on selline asi nagu Sidekick II, mis on oma olemuselt mobiiltelefoni ja pihuarvuti hübriid. Sellega saab teha pilte, chattida ringi ja vahetada maile. El neato! Üks tegelane unustas Ameerikamaal selle taksosse ja üks teine tegelane leidis selle. Esimene tegelane helistas teisele ja ütles, et tal on seda asjandus hädastati tarvis tagasi saada. Lisaks pakkus ta ka päris kopsakat leiutasu. Teine tegelane saatis esimese pikale lainele. Esimene tegelane ostis omale uue telefoni ja sai uue SIM kaardi. Oma suureks rõõmuks avastas ta, et Sidekicki teenusel on üks huvitav omadus — nimelt kui sul satub olema neid mitu, siis nad sünkroniseeritakse omavahel. Muu hulgas sünkroniseeriti ka need kaks riistapulka ja esimene tegelane sai teise (ebaausa leidja) vahepealt tehtud piltide ja e-mailide omanikuks.

Kuna talle selline värk mitte ei istunud, siis otsustas ta teha avaliku häbiposti pahategija tarbeks. Praeguseks on asi kasvanud juba täiemahuliseks sõjaks ja karta on, et teine tegelane oleks nüüd juba valmis peale maksma, et ta seda Sidekicki kunagi poleks näinudki. Näiteks lehe autor on saanud hetkek kutse KUUELE raadiointervjuule, mitu internetiväljaannet on temast jua jutu kirjutanud ja loomulikult ei ole ta pääsenud ka slashdottimisest.

See on tegelikult üks kuradi huvitav lugemine mida ma soovitan kõigile: “How NOT to steal a Sidekick II”.

PS. Tegu on hetkel areneva looga, seega seda lehte tasub iga paari tunni tagant uuesti tsekata (arvestage siiski sellega, et neil võib seal öö olla ja seega pange rõhku rohkem õhtule ja hommikule).

Post a comment