pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Ulmesari: Firefly

Eile käisin poes ja ostsin omale sellise telesarja nagu Firefly esimese (ja kahjuks viimaseks jäänud) hooaja. Õigupoolest olin ma varem sellest ainult esimest osa näinud, kuid kõik märgid viitasid sellele, et seda sarja vaatamata jätta ei tohi. Istusime tarme juurde maha, võtsime paar õlut ligi ja lükkasime asja käima ja enne kui me arugi saime oli kell 2 öösel ja viies osa läbi vaadatud. Niipalju siis plaanist ainult paari kolmega piirduda.

Kui keegi tahab endale seda osta, siis Stockmanis on hetkel veel paar komplekti müügil hinnaga 450 krooni. Erinevalt mõnest muust sarjast on sellel korralikud subtiitlid ja komplektis on lisaks sarjale endale veel terve posu erinevat boonusmaterjali.

Üldjoontes on tegu uskumatult huvitava kompotiga, mis on osaliselt justkui klassikaline kosmoseooper ja oseliselt vestern. Tüübid lendavad oma laevaga mille nimi on “Serenity” mööda kosmost ringi ja üritavad sahkerdamisega endale elatist teenida. Mis loomulikult neid ühest sekeldusest teise viib ja elul igavaks ei lase muutuda. Soovitan!

7 Comments

  • Reply Jüri Saar |

    Soomlaste üks kanaleid kas MTV3 või Nelonen näitas Firefly’d mõni aega tagasi (aasta? kaks?), kuigi väga imelikus järjekorras (pilootosa oli vist kõige viimane!)

    Ja kui ma ei eksi siis käis vist isegi Eesti kinodest läbi Firefly suurvend ehk täispikk film “Serenity”, mida tasub vaadata pärast seriaali vaatamist.

    Vahe peal oli juttu ka järjest Serenity’le SciFi Channeli jaoks, kuid tundub, et need plaanid on vähemalt mõneks ajaks maha maetud.

  • Reply Shalaya |

    Vaatasin telekast terve sarja ära nii palju , kui seda oli. Lõbus, vaffa, oogne – mulle meeldis : ) Vahelduseks midagi nõksa erinevat tavapärastest kosmoseseiklustest.

  • Reply starfild |

    Mis regiooni DVD’d on? Ostsin Serenity filmi mõni aeg tagasi, aga regioon oli 5, mida mu masin ei söö.

  • Reply Ulmeguru |

    Mina ostsin selle karbi eelmine kevad Saksamaalt… oli vist esimene regioon… siiani ei kahetse…

    Mis puutub soomlaste näitamise järjekorda, siis tegid nad seda ilmselt samasuguses järjestuses nagu seda USA televisioonis ka tehti… st. piloot kõige lõpus. See oli miskite telebosside haige aju sünnitis, et piloot lõppu ja osad suvalises järjekorras.

    Ahjaa, seal karbis peaks olema vähemasti üks osa, mida teles ei näidatud.

Post a comment