pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Vaba koht kanuus

Selline uudis:

Selle aasta kanuumatk – järjekorras juba 5-s!- toimub 2-4. Juunil ning traditsiooniliselt Lätis, seekord jõel nimega Irbe.

Irbe jõgi on Lätis populaarsuselt 3-s kanuutamise jõgi, Koiva ja Salaca järel. Kuna me kahel esimesel oleme juba käinud, siis on Irbe loomulik jätk. Irbe ei ole küll kiire ega kärestikuline, kuid tasase veega ka mitte. Kaldad valdavalt liivased (mitte nagu möödunud aastal et nabani mudas…). Lätlaste kommentaar jõe kohta: Irbe on teistsugune ja huvitav. Eks me näe!

Väljasõit on Tallinnast reedel, 2. juuni kell 14.00 AS AssaBalt eest Valdeku 132. Palun kohale olla vähemalt 30 minutit varem, et jõuaksime asjad ära paigutada ja varakult teele asuda. Soovi korral võib ka poolelt teelt kampa lüüa – Pärnust, Iklast, Riiast…. Tagasi, nagu ikka jõuame pühapäeva väga-väga-hilis-õhtul.

Ürituse maksumus on 1000.- krooni inimese kohta. See sisaldab bussisõitu Lätti ja tagasi, kanuude laenutust, asjade vedu peatuspaikadesse. Ise tuleb kaasa võtta söök, jook, telk, magamiskott jms vajalik.

Täpsustuseks niipalju, et vaba on ainult minu kaassõitja koht millele oodatakse pretendente täna, 24. aprillil, 2006. Kellel huvi, helistagu mulle KOHE (5087469) või saatku e-mail (tanel.raja@gmail.com). Seltskond kes sinna läheb on valmistatud loomulikult kõrgema sordi jahust, mistõttu asi on iga naks küünlaid väärt!

One Comment

  • Reply Discordia: Pronto |

    Okei, ma siin ennist teatasin, et otsin omale kanuutamiskaaslast. Kanuutamiskaaslast otsin ma endale endiselt kuid nüüd selle vahega, et esimene kiire sai mööda: otsus sai tehtud, registreerisin ennast ametlikult ja maksin mõlema koha rahad ära. Ehk teisi

Post a comment