pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Žirinovski rändlindudele: Nokad eemale Venemaast!

Rein Langi Venemaa ekvivalent (mitte ametikoha, vaid vaimsete võimete ning hiilgavate mõttevälgatuste poolest) Vladimir Žirinovski, peab linnugrippi kavala vaenlase salarelvaks millega emakest Venemaad proovitakse põlvili suruda. Selle vastu sõdimiseks on ta aga mõelnud välja lollikindla meetodi. Tsiteerin:

“Valitsust tuleb sundida lõpetama lindude rändamine, ei mingeid rändeid enam, las jäävad sinna lõunasse, tuleb maha lasta kõik linnud, üles rivistada kõik meie mehed, sõjavägi Sotšist Krimmini, kõikvõimalikud lindude ülelennud peavad jääma sinna, kust algavad,” teatas endine riigiduuma spiiker kolmapäevasel duumaistungil, vahendab ETV24.

On vaid aja küsimus, mil Lang meilgi kuulutab sõja terroripääsukestele (suitsu ja muidu) ning käivitab operatsiooni koodnimega: “Kes sees, see sees, kes väljas, see väljas”. Torud, igatahes, taeva poole, seltsimehed unetud!

One Comment

  • Reply Lauri |

    Vaata et überkloun sulle varsti leimimise eest kapot kaela ei saada. Tänapäeval ju teadupärast eestivabariigis vabalt oma mõtteid avaldada ei saa: Langile see ei meeldi.

Post a comment