pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Türklaste kalleim film materdab ameeriklasi

Me kõik teame milline näeb välja keskmine poliitilise alatooniga seiklusfilm teiselt poolt Atlandit. Tavliselt on hulk erakordselt halbase tegelase, üldjuhul mingid rätipead, harvemini ka prantslased. Filmi alguses käivad need mehed hästi kurjade nägudega ringi ja teevad võimalikult palju halba: näiteks tapavad nad väikeseid lapsi ja rüvetavad Ameerika lippu. Siis tuleb hea, kes esialgu punnib vastu, rääkides oma hingehädadest ning raskest elust, aga hiljem kui näeb, et kodumaa on hädaohus haarab relva ja läheb pahadele kallale. Pahad tulistavad teda kõikvõimalikest relvadest hästi kaua aega (edutult), kuni hea on nad kõik maha löönud. Lõpuks saab kangelane veel kõik naised.

Vot nii, nüüd on ameeriklaste meelehärmiks türklased teinud täpselt vastupidise süžeega filmi, ku jänkid käivad ringi, sigar hambus ja kõmmutavad suvalisi tegelasi. Filmi nimi on “Huntide org: Iraak”, mis baseerub samanimelisel populaarsel Türgi telesarjal. Hinnalipikul ilutsem number 10 miljonit dollarit, tehes sellest automaatselt Türgi kalleima linateose. Muide, peaosadesse on pahasi mängima palgatud üsna tuntud USA näitlejad (näiteks Billy Zane ja Gary Busey) ja USA-st on juba asja kohta temaatilist vingumist tulnud.

Viited:
IMDb: “Kurtlar vadisi – Irak”
Filmi koduleht
CNN-i uudis

4 Comments

  • Reply eestlane |

    CNNi tutvustuse järgi tundub see olevat terroristide värbamise film, mille sõnumiks: minge Iraaki amisid tapma! Sellist filmi ei tohiks küll reklaamida, sest ka meie poisid on Iraagis terroristide vastu sõjas ja kaitsevad iraaklasi nende eest. USA ei pea meeldima, aga omasid tuleb ikka toetada!

  • Reply Pronto |

    Omal ajal käisid eesti poisid ka Afganistaanis terroristidega võitlemas. Ja sõditi mõlemal pool rinnet Teise Maailmasõjas. Ja enne seda käidi türklasi kottimas. Ma nagu pole varem kuulnud, et nendes sõdades kahurilihaks olemise üle keegi uhkust oleks tundnud.

    Pealegi, kas mitte terrorism pole see asi, mis ameeriklastega kaasas käib? Ehk siis kui sul on sellised sõbrad, siis pole sul vaenlasi vaja.

Post a comment