pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Levist Väljas kolib Paksu Margareeta kõrvale?

Delfis on uudis selle kohta, et nõukaaegsed pommivarjendid seisavad jõude. Selles uudises on ka huvitav lõik:

Linnavalitsus kaalub praegu, kas anda see pind rendile OÜ-le Pime Juhus, mis haldab ka kultusbaari Levist Väljas. “Kui õnnestub, ei koli Levist Väljas siiski üks ühele sinna punkrisse üle,” ütles firma omanik Madis Kaasik.

Kesklinna asevanema Jüri Lumpi sõnul võiks linn anda punkri firmale pikaajalisele rendile, sest koht nõuab palju investeeringuid — üle miljoni krooni.

Jutt käib Paksu Margareeta kõrval olevast varjendist, millest pool on praegu firma CitySec käes ja pool seisab jõude. Sellest teisest poolest rääkiski see eelnev lõik. Iseenesest nagu me mäletame on viimasel ajal Levist Väljaga üldse kriitiline värk ning kohalikud jõmmid on soovinud seda juba paras jupp aega kinni panna, kutsunud regulaarselt politseinike ja teinud tuhat muud imet. Vahepeal oligi paar mõnda aega suletud ning pole senini päris selge, kes kellega magas, et seda uuesti lahti teha. Aga lahti ta tehti.

Selles valguses on selge, et linn tahab baari kuhugi paremasse kohta nihutada ja tõenäoliselt tahab seda ka baar ise, kuna koht kipub väikseks jääma. Uue koha ümbruses ei oleks rahameeste elamisi ja seega jäetakse öised napsusõbrad suuresti rahule. Aga ärgem siin liigselt spekuleeri — elame, näeme.

One Comment

Post a comment