pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Who the fuck is Esmeralda?

Täna lõin lahti Äripäeva nädalalõpulisa nimega Puhkepäev ja esimeselt lehel vaatas mulle vastu mingi mutt nimega Esmeralda. Ja mitte lihtsalt mingi suvaline Esmeralda, vaid kui lugeda kõrvalt, siis lausa IMETLUSVÄÄRNE Esmeralda, kes on ostnud ära terve kolmanda lehekülje.

Tuleb välja, et meie Esmeraldakesel on tervelt kuus saladust, mida ta kibeleb (loomulikult täiesti tasuta) teistega jagama. Ja nagu tegu pole suvalise Esmeraldaga, siis pole ka tema saladused mingid suvalised. Selgub, et tema saladused võivad tuua raha, armastuse ja õnne. Ning seda täiesti tasuta (välja arvatud väike 199 kroonine annetus raamatu eest).

7 Comments

  • Reply Masha |

    Ära unusta lisada et Esmeralda lubas seda kõigest esimesele 500 soovijale! Lisaks tahtis ta neid saladusi jagada mitte ainult Äripäevas vaid ka mujal meediaväljaannetes. Seega tee sellest oma järeldus- Esmeralda on hea inimene- 500 x 199 = selline summa, et ta vaevu katab oma reklaamikulud ja tõlkimised ja mis ta seal veel väitis.

  • Reply MAMATOHA |

    1 Numeroloogia on arvudest tulenev analüüs
    2 Kust saavad alguse Meie arvud
    3 Kristuse sünnist oleme Meie saanud alguse arvudes
    4 Me peame head tööd tegema
    5 Keegi ei usu midagi, mida ta ei usu

  • Reply greta |

    No nüüd ma saan tõesti aru,et see lugu on TÕESTI puhas jama!Milleks selline pettmine/ Selleks et lillidest ,nagu mina ,korjata raha,teades et inimestel on rasked ajad ,ajada niisugust puterdamist saavad ainult šullerid!!!Nii palju eximusi ja valeliku arvestusi,et oi oi-Parem siis ise teha!Kui oskad kasutada Taro kaarte,oskad kasutada horoskoope analüüsida oma sünnikaarti-palun,sa saad välja arvutada oma õnnelikud nubrid!!!Ja see võimalus on meie kättes – Internetis!Plus selle hulga arvestada Feng Shui teadus,et teada kuidas parandada olukorda!

  • Reply greta |

    No nüüd ma saan tõesti aru,et see lugu on TÕESTI puhas jama!Milleks selline pettmine/ Selleks et lillidest ,nagu mina _korjata raha_teades et inimestel on rasked ajad ,ajada niisugust puterdamist saavad ainult šullerid!!!Nii palju eximusi ja valeliku arvestusi_et oi oi-Parem siis ise teha!Kui oskad kasutada Taro kaarte_oskad kasutada horoskoope analüüsida oma sünnikaarti-palun_sa saad välja arvutada jma õnnelikud nubrid!!!Ja see võimalus on meie kättes – Internetis!

  • Reply mams |

    kas siis Esmeraldat ei tohi usaldada. Ma kirutasin talle. Jasain temalt vastuse.Ja ma ei peaks seda tegema. aga on inimesi kes ravivat ja nii edasi.

  • Reply Turbokotlett |

    Nonii, mams, palju õnne, sina oledki see ullike, kellelt raha ära võetakse ja irvitatakse ka veel, et lollidelt ju tulebki raha ära võtta. Võta teadmisek, et mingi õige tervendaja ei raklaamiks ennast mitte kunagi. Selle vanamuti nime taha peidavad ennast tegelikult mingid kergeusklikelt pappi kokku lükkavad sullerid, ei maksa ikka igast jama uskuda ja üldse, hoidke oma rahakoti rauad koos, oletegi õnnelikumad.

Post a comment