pronto.ee

Tomorrow will be cancelled due to lack of interest

Sitt, v%@# ja vankrimääre!

Vääks!

Halvad uudised. Tõsiselt halvad: Levikas pandi kinni ja see kord väidetavalt permanentselt. Neil oli leping, mida enam ei pikendatud ja möödunud nädalavahetus jäi selle baari jaoks viimaseks. Ma ei oskagi kohe midagi öelda, esimese hooga ei suuda uskudagi.

Igal juhul on nigel lugu see, et öiseid avariibaare kipub Tallinnas üha vähemaks jääma. Ja see on halb. Tavaliselt kui Texases toimus kuu-viimase-reede istumine, siis kablutati pärast sealt välja viskamist Levikasse. Nüüd tuleb hakata sellele alternatiive otsima. Kindel on aga see, et Texas kaotas ühe ja kõige põhilisema oma argumentidest olemaks koht, kus reedel temaatiliselt pummeldada.

3 Comments

  • Reply Lauri |

    Ei, see ei ole lõpp, meie püha üritus läheb ikka edasi. Esialgsed andmed räägivad küll, et ukse peal on silt “Suletud esmaspäevani” (tänaseni), aga teadupärast pole midagi jäädavamat, kui ajutised asjad. Seega uskugem halvimat ja lootkem parimat.
    Ega loodus tühja kohta ei salli, küll avaneb Levikas uue nime all kuskil teises kohas ikka.

  • Reply targutaja.info |

    Tüüpiline Levist Väljas külastaja päikesetõusu ajalPilt: Marc PopelierNagu teatab Pronto (Sitt, v%@# ja vankrimääre!) oli möödunud nädala vahetus Levika jaoks viimane. See on eriti kurb lugu kuna jääb…

Post a comment